Planlegger Du En Campingtur? Denne Artikkelen Kan Hjelpe!

Mange liker opplevelsen av å campe utendørs. Du kan få mest mulig glede av det hvis du planlegger fremover og lærer deg de beste tilnærmingene. Fortsett å lese og husk viktigheten av å alltid være forberedt på å få mest mulig ut av campingopplevelsen din.

Ta med en stor søppelsekk for skittentøy, og oppbevar den på et sentralt sted som passer for alle på festen. La dem pakke klærne hver for seg, da dette gjør det mye enklere å finne enn om du legger alt sammen i en oppbevaringseske eller pose. Kast i tørketrommel til en hvilken som helst pose du vil lukte frisk.

Når du planlegger et campingeventyr, sørg for at du pakker passende klær for turen. Sjekk værmeldingen og ta med klærne du trenger på turen. Hvis det kommer til å bli kaldt, må du sørge for at du har passende strøk, hansker og sko. Husk å også pakke en regnponcho uansett hva værmeldingen spår.

Du må opprettholde rensligheten mens du camping. God hygiene er vanskelig når du camper noen ganger, men du kan holde deg ren. En flaske håndrensemiddel er utmerket å ha, slik at du kan rense hendene før du spiser. Du kan også bruke sprit på områder av kroppen din som ikke er følsomme. En mild biologisk nedbrytbar såpe og svamp kan brukes til å ta mini-bad når vannressursene er lave.

Når du tar med hunden din på campingtur, må du sørge for at han har tilstrekkelig flåttbeskyttelse. Bugs trives i skog, og mange loppebehandlinger utvider ikke beskyttelsen til å omfatte flått, så spør veterinæren din før du drar hvis hunden din har alt han trenger og hva du bør gjøre for riktig forebygging og fjerning av flått.

Før du tar med hunden din på en campingtur, må du venne ham til ideen med en liten øvelse i bakgården. Legg teltet i et allerede kjent område, og la ham sove eller leke i det en stund. Å ta med en hund kan virkelig legge til moroa ved camping, så lenge dyret har vært tilstrekkelig forberedt på arrangementet.

Øvelse gjør mester når du slår telt. Ta deg tid til å sette opp teltet før du reiser. Dette lar deg bygge ferdighetene dine ved å reise teltet, og vil også bidra til å finne eventuelle problemer med teltet i tilfelle du trenger å bytte det mot et bedre alternativ.

Selv om camping virker synonymt med bål, trenger ikke bålet å være laget av tre. Faktisk kan det være tryggere og enklere å bruke en bærbar bålenhet drevet av propan. For det meste er disse enhetene tillatt med mindre det er et brannforbud på plass. Marshmallows smaker like godt fra disse enhetene som de gjør over en åpen peis.

Camping kan være et livsendrende eventyr når det er riktig forstått. God forskning er grunnlaget for en fantastisk campingtur. Hvis du vil ha best mulig tid, må du sørge for å holde informasjonen ovenfor tilgjengelig for fremtidig bruk.